Favoritmärke?

Jag får ibland frågan vilket märke som jag tycker allra mest om. Vilket som är bäst helt enkelt. Svaret på den frågan är att jag inte har något favoritmärke. Självklart är det så att jag gillar vissa mobiltelefoner bättre än andra, men det har oftare med modellen än själva märket att göra. Jag tycker att alla de stora märkena har sina fördelar, och nackdelar, så det går inte att välja ett som skulle vara bäst. Jag byter friskt mellan olika märken när jag skaffar nya telefoner, och jag gillar att inte vara ”fast” i ett märke. Omväxling förnöjer, som man ju brukar säga.

Just nu har jag en iPhone 6 som jag är väldigt nöjd med. Jag gillar verkligen Apple, men jag kan inte hålla med alla Apple-frälsta om att det är det absolut mest överlägsna märket. Däremot kan jag säga att den mobil jag har varit allra nöjdast med i hela mitt liv är iPhone 3G. Nu menar jag inte att 3G skulle vara bättre än sexan, men det går ju inte att jämföra rakt av eftersom förutsättningarna var helt annorlunda då. Om man jämför mobilerna med varandra utifrån ett rättvist perspektiv så var 3G en telefon som verkligen fick mig att häpna.

Men med det sagt så är iPhone ändå inte min favorit. Om alla iPhone-modeller hade fått mig att häpna på samma sätt så hade Apple varit mitt favoritmärke, men det finns andra märken som har fått mig att häpna mer än vissa av de andra iPhone-modellerna. Så jag har som sagt inget favoritmärke!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *