Välkommen till min blogg!

Hej på dig! Du har nu hittat till en blogg som kommer att handla om mobiltelefoner. Jag som skriver här heter Mattias, och mobiltelefoner är mitt största intresse. Intresset började den dagen då jag fick min allra första mobiltelefon, en Nokia 3210 som jag förstås har kvar än idag. Ja, alltså inte i bruk förstås då, men som ett minne.

Jag har faktiskt kvar alla mobiler som jag har haft genom åren, och det är ganska många. Som mobilnörd (som jag kallar mig själv) så vill man gärna ha det senaste, och när det hela tiden kommer nya mobiltelefoner så blir det så att man byter ofta. Fast jag byter förstås inte varje gång det kommer en ny modell, men antagligen mycket oftare än många av er andra.

gamla-godingar

I den här bloggen kommer jag att skriva om mobiltelefoner och sådant som är relaterat till ämnet. Jag kommer till exempel att recensera olika mobiler, skriva om utvecklingen och om historien, ge er bra tips och råd och mycket annat. Det kan också hända att det blir en del mer vardagligare inlägg, men det mesta kommer på ett eller annat sätt att handla om mobiltelefoner.

Kommentera gärna eller fråga om det är något ni undrar. Nu kör vi!

One thought on “Välkommen till min blogg!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *